E-LEARNING

Nog even en dan staan hieronder 5 lessen die je kunt downloaden als e-book. Het schrijven en samenstellen is een tijdrovende (maar erg leuke!) bezigheid. Daar ben ik nog wel even mee bezig.
Op dit moment is er één zover dat ze het daglicht mag zien: Typografie.
Wil je op de hoogte blijven van de vorderingen van die andere vijf, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

01

CONCEPT
DENKEN

Aan de les Conceptdenken wordt momenteel hard gewerkt. Nog even geduld. Binnenkort zal ie het levenslicht zal zien. Wil je op de hoogte blijven van de vorderingen en een mailtje ontvangen wanneer deze les te downloaden is? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

BINNENKORT

Cover_Conceptdenken_schaduw
02

Art direction & Vormgeving

Als het mee zit verschijnt  ’Art direction en Vormgeving’ na de les ’Conceptdenken’. Die is eerst aan de beurt. Ik werk niet op het rijtje af, vandaar. Maar als je je nou inschrijft voor mijn nieuwsbrief dan wordt je op de hoogte gehouden en ontvang je een mailtje wanneer deze les te downloaden is.

BINNENKORT

Cover_Art-direction&Vormgev
03

Typografie

Letters. Aan elkaar geregen tot woorden en zinnen. Je wordt er dagelijks mee geconfronteerd. Of dat nou een website is die uitnodigt tot lezen, een smaakvolle verpakking, een poster die je ineens opvalt, dat magazine waar beeld en tekst zo mooi in balans zijn of die advertentie met die mooie kopregel.

Lees verder button_groen

€ 19,95

Cover_Typografie_schaduw
04

Copywriting

Les is ’under construction’. Samen met Conceptdenken en Art direction & Vormgeving. Want die hebben nogal wat raakvlakken. Vandaar. Het duurt nog even voordat er een vinkje achter de les Copywriting gezet kan worden. Meer weten? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Dan houd ik je op de hoogte en ontvang je een mailtje zodra je deze les kunt downloaden.

BINNENKORT

Cover_Copywriting_schaduw
05

PRESENTATIES MAKEN

De laatste in het rijtje. Presentaties maken. Hoe doe je dat? Over de content. Wat vertel je nou over jezelf, je merk, product of dienst. En hoe visualiseer je dat? Want naast tekst is beeldtaal minstens zo belangrijk bij het maken van presentaties. Of je dat nou doet in PowerPoint, Keynote of video. Alles komt aan bod.

BINNENKORT

presentaties-maken-moeilijk