EEN BEPROEFDE METHODE

(DAT LEERT WEL ZO MAKKELIJK)

Dit kun je van mij leren:

1. Conceptdenken
2. Art direction & Vormgeving
3. Typografie

4. Copywriting
5. Presentaties maken

Wil je meer weten over Conceptdenken, Art direction & Vormgeving, Typografie, Copywriting, of Presentaties maken?

Uit persoonlijke of vakmatige interesse (omdat je in het vak zit of gaat). Het maakt mij niet echt uit. Hoewel de meeste onderwerpen wel een communicatie-richting insteek hebben, steek je er altijd iets van op. Meer over de basis-inhoud van die 5 onderwerpen lees je bij e-learning. Hoe dan ook, je moet er wel gein in hebben. Dat is een absolute vereiste. Dat heb ik ook namelijk.

E-learning. Nog even en dan staan hieronder 5 lessen die je kunt downloaden als e-book. Het schrijven en samenstellen is een tijdrovende (maar erg leuke!) bezigheid. Daar ben ik nog wel even mee bezig. Op dit moment is nummer 3, Typografie klaar en kan Conceptdenken, nummer 1, bijna het daglicht zien. Wil je op de hoogte blijven van de vorderingen van die andere drie, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

E-learning button

1-op-1. Bij mij, of jou, live aan tafel. Of online via Skype of Facetime. Ik help je verder met een van die 5 onderwerpen. Of combinaties ervan. Want als je als vormgever, art director, copywriter, fotograaf, of misschien wel multi bezig bent, merk je vanzelf dat het raadzaam is om in ieder geval kennis te hebben van die andere disciplines. Dat gaat vanzelf in de 1-op-1-sessies, waarin ik je stimuleer, motiveer, uitdaag, opdrachten geef en verder help.

Wil je meer weten over conceptdenken, art direction & vormgeving, typografie, copywriting, fotografie & beeldbewerking, of presentaties maken? Uit persoonlijke of vakmatige interesse. Omdat je in het vak zit of gaat. Hoe dan ook, je moet er wel gein in hebben. Dat is een absolute vereiste. Dat heb ik ook namelijk. 1-op-1. Bij mij live aan tafel. Of online via Skype of Facetime. Ik help je verder met een van die 7 onderwerpen. Of combinaties ervan. Want als je als vormgever, art director, copywriter, fotograaf, of misschien wel multi bezig bent, merk je vanzelf dat het raadzaam is om in ieder geval kennis te hebben van die andere disciplines. Dat gaat vanzelf in de 1-op-1 sessies, waarin ik je stimuleer, motiveer, uitdaag, opdrachten geef en verder help.

5 Workshops. Over diezelfde onderwerpen. In de meeste gevallen samen met één of enkele gelouterde vakgenoten, actief in één van die specifieke onderwerpen. Dus reserveer een workshop en geef op de contactpagina meteen een tijdstip aan voor de periode van je voorkeur (per 2 maanden). Bij minimaal 10 aanmeldingen prikken we een datum en locatie.

Workshop button