HET IS EEN WEDSTRIJD

Website, Boek cover & Promo

Waarom?

Jan Spoorenberg. Hij schrijft. En omdat hij schrijft kwam Frans Paymans op zijn pad. Frans wie? Frans Paymans was in de jaren ’80 en ’90 een spijkerharde verdediger bij NEC. Frans wilde zijn levensverhaal opgetekend hebben. Absoluut niet om daarmee aan te sluiten in de lange rij biografieën van ex-profvoetballers. Frans heeft tot twee keer aan toe de ziekte kanker overwonnen. Een heftige strijd. En vooral dát wilde hij opgetekend hebben. Als hart onder de riem voor iedereen die met die ziekte te maken heeft. En als dank -en oproep tot steun- aan het KWF en de stichting Matchis. Een deel van de opbrengst komt dan ook ten goede aan deze beide instanties.

Hoe?

Jan Spoorenberg kennen we al een tijdje. Dus als hij zich voor zo’n nobel doel tot GO wendt, dan wil je graag een bijdrage leveren. Die voltrekt zich grotendeels op de achtergrond, met diverse adviezen. Maar als de publicatiedatum dichterbij komt en de website alvast live moet, dan moet er actie ondernomen worden. GO heeft de website en de boek cover vormgegeven. En een promo geproduceerd om mensen naar die website te krijgen en alvast in te tekenen voor het boek.

Resultaat

Website en promo met de stadion verlichting van de cover. Zodat er een herkenbaar beeld ontstaat. Met diezelfde opzet zullen er nog meer acties volgen. In de eerste week na lancering van de website en promo zijn er al honderden boeken verkocht. Publicatie van het boek is in oktober 2020 gepland. Wij hopen van ganser harte dat de doelstellingen gehaald worden. Help een handje en bestel het boek op de website!

Concept, vormgeving, tekst en begeleiding uitvoering: Guus Ottens. Projectmanagement en tekst: Jan Spoorenberg. Realisatie website: Welmoed Davidson.

Boek cover

Promo-video

Website