TANTE SJAAN

Corporate Identity & Website

Waarom?

Ze verloor haar baan als traffic manager bij een grote uitgever, door een reorganisatie. Het regelwerk zat haar dus al duidelijk in het bloed. Vandaar misschien dat ze al een jaar of wat rondliep met het idee om zelfstandig opruim- & verhuisconsulent te gaan worden. Best eng, als je nog nooit als zelfstandig ondernemer aan de slag bent geweest. Dat werd dan ook voortdurend uitgesteld…

Hoe?

Dus gaf GO een zetje. Geerte Bijvoet werd Tante Sjaan. Want als er vroeger opgeruimd of verhuist moest worden, was er altijd wel een familielid die je hielp. Vandaar de naam. Een voorstel met een retro-achtig logo, maar met een eigentijdse huisstijl. Tja, dan waag je de sprong in het diepe.

Resultaat

Een onderscheidende huisstijl, middelen waarmee je meteen de boer op kunt. Een website die precies vertelt wie je bent en wat je doet. En de ’klantenreis’ makkelijk maakt door o.a. een paar slimme checklists. Tekst voor die website werd op verzoek van GO geschreven door een héle goeie copywriter. Jammer dat het merendeel van die teksten na een paar jaar werd vervangen door iemand die het ambacht van tekstschrijven duidelijk niet beheerst. Daar nemen we dus afstand van.

Concept, vormgeving, tekstinput en begeleiding uitvoering: Guus Ottens. Realisatie website: Welmoed Davidson.

Huisstijl

Website