VICTOR BRANDS

Corporate Identity & Website

Waarom?

Bij GO houden we van eerlijke en kleurrijke mensen (zie bijvoorbeeld vorige case, ZZParking). Victor Brands is er ook zo eentje. Hij was ooit binnen KLM bezig met een carrière. Schreef grappige teksten en hing nogal eens de clown uit. Dat viel Comedytrain ook op en lijfde ’m in. Deed z’n kunstje als stand-up comedian op diverse podia. Zo’n beetje op het moment dat we in de vriendenkring dachten dat Victor het uitgaansleven misschien vaarwel had gezegd, kwam het nieuws. Hij had een misstap begaan: opgepakt in de VS. En voor 4 vast jaar in de zwaarste gevangenissen. Hij schreef er een boek over: https://www.victorbrands.nl/vast-in-de-vs/

Hoe?

Al jarenlang in vrijheid terug in Nederland, is-ie als acteur te vinden in een aantal tv-series en films. Maar bovenal is hij inmiddels trainer, coach en trainingsacteur. In die praktijk zet hij, naast z’n gedegen opleiding en ongebreidelde humor, ook z’n ervaringen als ’inmate’ in. Geloof het maar: dat zijn onvergetelijke sessies. En als zo’n iemand dan vraagt om hulp bij z’n PowerPoint presentaties, anno nu is het nog steeds een onverbeterlijke digibeet, dan zeg je meteen ja. En doe dan ook maar meteen een huisstijl en website.

Resultaat

Een huisstijl die onmiskenbaar Victor laat zien. Niet met z’n eigen tronie, maar in 3 veelzeggende vierkantjes. Uiteraard een met z’n naam. Een met de vingers met het V-teken als de eerste letter van z’n voornaam, en als in vrijheid en victorie. En een met zijn favoriete quote. Een website, die overigens anno nu er heel anders uitziet, maar nog wel met elementen van de vorige. En als voorbeeld hieronder een paar slides uit de presentatie van een van z’n trainingsprogramma’s.

Concept, vormgeving, tekst en begeleiding uitvoering: Guus Ottens. Realisatie website: Patrick Deters.

Huisstijl

Presentatie sheets

Website